Velkommen

Kære dig

Velkommen til min blog og mit første blog-indlæg!

Denne blog har været længe undervejs. Faktisk startede den for snart 3 år siden. Uden at blive offentliggjort. Jeg fik aldrig skrevet et indlæg. Og bloggen har bare ligget stille. I dvale.

Men NU er den vågen. Og vil leve.

Den har fået nyt liv og nyt design.

Herinde kan jeg dele alt. Her er mit hjerterum.

Som jeg vil dele med dig.

Min blog hedder Anahata.

Det er der en mening med. Anahata er sanskrit og betyder Hjertechakra.

Hjertechakraet er en af vores syv energicentre i kroppen og sidder lige over hjertet og har farven grøn. Det er chakraet for kærlighed og medfølelse – både til os selv og andre – og det er chakraet for vores spirituelle udvikling. Det er her vores højere følelser som ubetinget kærlighed, accept, tillid, tilgivelse, fred, lidelse, sorg og glæde bor. Her lærer vi at give og modtage kærlighed og at elske os selv og livet.

I hjertet er vi alle forbundet. Og mit ønske med denne blog er at åbne hjerter. Samle hjerter. Og give hjertekram til hinanden.

Jeg inviterer dig indenfor. I mit hjerterum.

Velkommen til Anahata!

Jeg er glad for, du er her.

I nærvær og kærlighed
Henriette <3

Andre blog-indlæg

Hvad har du på hjerte?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Hjertelige kommentarer

  • SVAR

    Kæreste Henriette. Hjertelig tillykke med din Blog. Jeg vil hjertelig gerne følge dig, og glæder mig over at du fik født din blog i dag, som jeg kan forstår har den været længe undervejs. SÅ glad i mit hjerte over at jeg har mødt dig på min vej. Holder utrolig meget af dig kærlige sjæl. Både som underviser og som den dejlige imødekommende og kærlige kvinde du er. Tak for dig.

    • SVAR

      Kæreste Elizabeth. Tusind tak for din kærlige besked herinde. Så glad for at du skriver. TAK for dig, jeg er så taknemmelig for at du er i mit liv. Glad for du vil følge mig her. Sender hjertekram og knus til dig <3