“Det har jeg ikke prøvet før, så….”

Jeg har haft en tendens til at tale mig selv ned. Ubevidst. Sætte begrænsninger for mig selv. Ubevidst. Noget a la “det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg nok ikke”. Sådan sat lidt på spidsen.

Eller “det er svært – det kan nok ikke lade sig gøre, fordi…” – og når andre sagde noget lignende, nikkede jeg samtykkende.

Det har forandret sig. Med min bevidsthed om, hvordan jeg er i livet.

Den anden dag læste jeg en status på FB og trykkede på kommentar-feltet og var lige ved at kommentere med en af mine gamle overbevisninger om, at noget er svært….men stoppede mig selv og blev nysgerrig. Spurgte mig selv…er det svært?…og hvor ved jeg det fra?….og mit svar til mig selv var faktisk, at nej det er ikke svært og det er en gammel plade, jeg liiige havde fået stukket pickuppen ned i…du ved rillen, hvor man bare gentager sig selv…ubevidst.

Jeg valgte at sætte en ny plade på og nød den nye musik, der spillede i min bevidsthed. Nye toner, nye ord. Musik der taler mig op. I stedet for ned. Og ordene lød i retning af: “det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg godt”…og pludselig havde jeg fregner, fletninger og spraglet tøj på og jeg red gennem skoven på min plettede hest med hr. Nelson på skulderen.

Og jeg takkede min bevidsthed for endnu engang at vække mig, så jeg vågnede op og sprang ud af klørene på min fortids gamle overbevisning.

Hvilke gamle overbevisninger har du?

Andre blog-indlæg

Hvad har du på hjerte?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Hjertelige kommentarer

  • SVAR

    Hvor dejligt at læse Henriette ❤ Så FANTASTISK at du er nået dertil. Sejt 😎Jeg har mega gamle overbevisninger som jeg fik / besluttede allerede som barn. Flere af dem er nok blevet mine leve regler, og det tjener mig helt sikker ikke godt. Så det skal der kigges på. Det forhindre mig i at leve det liv jeg inderst inde ønsker. Så det skal jeg kigge på og lave om 😉😍

    • SVAR

      Kæreste Elizabeth, tak for din deling, spændende at høre, hvor du er i livet med dine overbevisninger. Jeg tror på, at vores overbevisninger er der, så længe vi har brug for dem (og det er jo også en overbevisning – griner – dog er den bevidst). For selv om jeg har udvidet min bevidsthed gennem mange år, så er der stadig nogen overbevisninger (bevidste som ubevidste) jeg bruger, fordi jeg ikke er klar til at slippe dem. Giver det mening? Knus og hjertekram til dig <3